slide-affrezen.jpg

Affrezen en afhakken van soilmixwanden en secanspalenwanden

Veelal worden bouwputten beschoeid met een betonnen wand om de achterliggende grond te keren.
We onderscheiden hierbij:

  • soilmixwanden, die gemaakt worden door gebruik de maken van de plaatselijke grond opgemixt met uiterst vloeibare beton.
  • Een tweede type beschoeiing is een palenwand. Deze bestaat uit vlak naast elkaar geboorde palen. Vaak dienen deze wanden bovenaan ingekort te worden.

In het geval van een soilmixwand wordt de onzuivere laag zorgvuldig afgefreesd om tot een effen en zuiver bovenoppervlak te komen. Bij palenwanden worden de overlengtes meestal eerst afgeschoten met een hydraulische breekhamer en wordt het oppervlak bijgewerkt met een freesmachine. Nadat de bouwput volledig uitgegraven is, kan geopteerd worden om nog een sleuf in de wand te frezen, om een optimale aanhechting van de vloerplaat met de bestaande keringswand te bewerkstelligen.

Affrezen  
Over ons

TUFFREAU LUC BVBA 
is de grondlegger van het 
hydraulisch kraken van funderingspalen in België. 

Reeds meer dan 30 jaar zoeken wij actief naar de meest geschikte oplossing voor onze klanten.

Activiteiten

Trefwoorden:
Ontgraven palen, vrijgraven palen, kraken palen, koppensnellen, hakken palen, afhakken palen, afkappen van palen, kraken van palen, kraken van funderingspalen, hydraulisch kraken van palen, koppensnellen

Affrezen slibwanden/palenwanden, frezen slibwanden, afhakken slibwanden, infrezen slibwanden, afschieten slibwanden, affrezen soilmixwanden

Ronde funderingsputten, valse putten

Grondwerken, afbraakwerken, plaatsen citernes, plaatsen regenwaterputten, …

© 2019 Tuffreau. All Rights Reserved. Designed By c-metric.be